dimarts, 5 d’abril del 2011

Música i .... a ballar !!!!!

Des de sempre a casa la música que hem triat pels nens han estat cançons populars de "tota la vida", cançons incloses en un parell de cançoners que corren per casa; pensant-ho bé, crec que no hem cuidat massa la sensibilització musical dels nostres fills.

Un dia vaig tenir la sort de trobar un bloc magnífic, en el país de las hadas, http://www.enelpaisdelashadas.com/, i al llegir el munt de referències musicals que s'hi inclouen, vaig voler provar amb música nova.  

Aprofitant un dia que estava a l'Abacus vaig comprar un regalet pels peques: El Mon Canta cançons multi culturals.



Un CD en què Toni Giménez canta cançons dels diversos continents per a eixamplar el nostre repertori musical, alhora que adonar-nos de que totes les ètnies i cultures del món tenen el seu propi pòsit de cançons.
En Toni Giménez i Fajardo és cantant professional per a públic infantil i familiar des del 1977, músic i compositor. Professor de guitarra i de banjo. Doctor en pedagogia, diplomat en magisteri i titulat en Direcció del Lleure Infantil i Juvenil. El seu treball va adreçat a la mainada i serveix de suport, tant per als professionals de l'educació com de la música. Les seves cançons son molt utilitzades a les escoles, esplais i altres espais educatius. Cançonaire i cançonetista, se'l considera un gran expert en repertori infantil i en cançó tradicional i en folk.
A El Mon Canta s'inclouen cançons tradicionals de Suècia, Àfrica, del Brasil, Israel, El Congo, Nova Zelanda ...

Ha estat un èxit rotund. El Jan demana quasi a diari que li posem "la música dels països" com en diu ell.
Posem el CD i els meus fills comencen a ballar sense parar, mouen el cos seguint el ritme, i ja s'han après les lletres de moltes de les cançons!!!!

Tant és així que ja estic mirant de fer-me amb nous CD's, vull provar amb diferents estils musicals.

Música i ... a ballar !!!!!

5 comentaris:

  1. Silvia, yo también bebí muchísimo de ese blog, es magnífico!! Nosotros le ponemos mucho música en casa y desde hace poco en el coche; tiene algunas canciones fichadas.
    Hay varios cd's de los Putumayo kids que están fenomenal...
    En casa hay un CD que cuando lo ponemos se va a buscar la cintas de baile y se pone a bailar él solo, es genial!
    Y en el coche llevamos otros, y cuando llega la canción 6 dice ¡otra, otra!...no le gusta nada y quiere que pasemos a la siguiente.
    Ya verás como disfrutaréis muchísimo con la música.
    Besos!

    ResponElimina
  2. Hola Inma!!

    Qué CD de los Putumayo Kids es el que más os gusta???
    Podría ser nuestra próxima adquisición...

    ResponElimina
  3. Hola Silvia,
    nosaltres també som fans dels Putumayo. El que més ens agrada és el de "New Orleans", és que a casa som una mica jazzeros. També ens agrada molt la música ritmosa, sobretot els Dusminguet i La Troba Kung-Fú: mescla d'estils, molt ballables, amb molts instruments i sons diferents i sobretot el de l'acordió diatònic, als nens els encanta!
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Ostres Laka moltes gracies!!! Me'ls apunto tots!!

    ResponElimina
  5. Silvia, a nosotros el que nos gusta mucho es el de ANIMAL PLAYGROUND... de los Putumayo kids!! Un besico

    ResponElimina