diumenge, 6 de novembre del 2011

Dissabtes d'aventura al Zoo de Barcelona

Crec que ja he comentat en alguna entrada que el Jan és un gran apassionat dels animals i dinosaures. Ho ha estat sempre. Quan tenia 2 anys coneixia el nom de moltes especies, tenia una caixa plena d'animals de plàstic i els seus "contes" preferits eren varies enciclopèdies d'animals que corrien per casa.

Sempre que anem de vacances, és visita obligada algun centre d'animals, zoo, aquari, centre d'aus, és igual la modalitat mentre poguem veure animals !!!

Des de que era ben petit ens vam fer socis del Zoo de Barcelona, i feia molt de temps que teníem pendent apuntar-lo a alguna de les activitats que s'organitzen des de el mateix zoo, ens ho ha demanat infinitat de vegades, però fins ara no ens havíem decidit.

L'hem apuntat a tres dissabtes d'aventura del Zoo. I ahir va assistir al primer !!!


Com són els pingüins i les aus aquàtiques ??
Va sortir molt emocionat !!! S'ho va passar pipa. Va donar de menjar als pingüins i als martins pescaires, va veure com un aguilot es menjava un ocell :-( , els hi van explicar un munt de curiositats referents a aquestes espècies ... En definitiva, el meu fill va gaudir moltíssim de les 3 horetes que va durar la sessió !!!

Així doncs, per nosaltres, una experiència molt positiva !!!

Us deixo l'enllaç on informen de totes les activitats educatives que es realitzen al Zoo de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada