dimarts, 18 de setembre del 2012

Activitats als parcs, rius i platges metropolitanes

Els iaios ens van donar l'altre dia un tríptic d'Activitats als parcs, rius i platges metropolitanes que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el museu de ciències naturals.

Activitats per fer en família, des de el mes de setembre fins el gener de l'any vinent, per descobrir la natura que ens envolta.



El detall de les activitats que han organitzat el podeu trobar a http://www.amb.cat/c/document_library/get_file?p_l_id=5734&folderId=706072&name=DLFE-12320.pdf.

Nosaltres ja ens hi hem animat, i aquest dissabte al vespre anirem al Parc de Bellvitge, a la Nit dels ratpenats, per aprendre sobre com viuen els ratpenats a les grans ciutats.


3 comentaris:

  1. ep, gràcies !!! ho tindrem en compte per la propera vegada que anem a Barna, que ens agraden molt aquest tipus d'activitats.

    petonets

    ResponElimina
  2. La veritat és que te molt bona pinta ... Les activitats son totalment gratuïtes, i has de trucar a partir de 15 dies abans de que es faci per reservar plaça.

    Jo m'he quedat amb un pam de nas quan he trucat per reservar per la nit dels ratpanats, que es farà el proper dissabte i ja està el grup ple ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. ah ! gràcies per avisar ! Naltres vam veure tb les activitats del caixafòrum i estan molt bé, per si els hi vols fer un cop d'ull. Tb som al mailing del "petitexplorador" i del "Socpetit" i sempre ens envien l'agenda que tenen amb un munt d'activitats, això sí la major part per Barna.

      Això dels ratpenats tb ho van fer aquí però no hi erem aquell dia.

      Una abraçada

      Elimina